Termékeink

100%-ban természetes, bentonit alapú összetevőkből

Anibent - Axis Bentonit Kft

Anibent állatgyógyászati és állatápolási termékek

Az ANIBENT termékcsalád tagjai bentonit alapú állatápolási termékek. A termékfejlesztés során arra helyeztük a legnagyobb hangsúlyt, hogy természetes alapanyagok felhasználásával gyártsunk állatgyógyászati gyógyhatású termékeket illetve ápolószereket. A bentonit kedvező hatásait minden termékünkben megtapasztalhatják a kutya-, macska-, ló- és egyéb állat-tulajdonosok.

Válassza a természetes ápolást kedvencének!

Axibent natúrkozmetikumok

Az AXIBENT termékek között megtalálhatja a bentonit alapú samponokat, hajbalzsamokat,
tusfürdőket, regeneráló krémet és kozmetikai port. Minden kozmetikai termék bentonitot, nemes agyagot tartalmaz. A bentoniton kívül természetes alapanyagokat használunk, szem előtt tartva a bőrtípusok igényeit. A termékcsalád folyamatosan bővül a vásárlói visszajelzések alapján.

AXIBENT termékek a természet erejével.

Axibent - Axis Bentonit Kft
Cirmi macskaalom - Axis Bentonit Kft

Cirmi macskaalom

Sajátmárkás termékünk a bentonittartalmú CIRMI macskaalom. Saját bentonitbányával rendelkezünk, ami biztosítja az alapanyag egyenletesen jó minőségét. Speciálisan tervezett technológiai sorral tudjuk a portartalmat alacsony szinten tartani. Termékünk igen jó csomóképződési hajlammal és kiváló szagtalanító hatással rendelkezik. A természetes alapanyagnak köszönhetően, a macskák ösztönösen használják. Kamillás és citromos változatban is kapható.

Szüntesse meg a kellemetlen illatokat!

Takarmánybentonit

A bentonitot más országokban, kultúrákban régóta használják az állatok ellátásánál takarmány-kiegészítőként. Kedvező mikro- és makro elem tartalma miatt kifejezetten jót tesz az állat szervezetének, segíti a takarmányhasznosulást és egyéb kedvező hatások figyelhetők meg. Jelenleg háztáji gazdaságok (csibék, csirkék, tyúkok és sertések) részére 5 kg-os változatban kínáljuk, nagyobb kiszerelésben pedig gazdasági haszonállatok (sertés, ló, szarvasmarha) számára.

Takarmánybentonit - Axis Bentonit Kft
Hulladék- és trágyakezelő bentonit őrlemény - Axis Bentonit Kft

Hulladékkezelő és szagtalanító

A termék természetes anyaga, a bentonit adszorbeáló hatásának köszönhetően megköti az ammóniát, ezért az istállóbűz és egyéb kellemetlen szagok enyhülnek, illetve megszűnnek. Felhasználási területe széleskörű: ajánljuk ólak, istállók takarítására, kifutók szagtalanítására, trágyagyűjtő helyek kezelésére, valamint hobbi állatok fekhelyének takarításához, szagtalanításához. Háztáji gazdaságok részére 5 kg-os kiszerelésben, nagygazdaságok részére pedig 20 kg-os vagy big-bag-es kiszerelésben kínáljuk.